O nama

SVE O NAMA


Image

Sve o nama - D&N Team Conto DOO

Naša knjigovodstvena agencija iako mlada može da se pohvali da u svojim redovima ima stručnjake iz oblasti knjigovodstva koji će našim klijentima u svakom trenuntku ponuditi najbolja moguća rešenja.
Stalnim usavršavanjem svojim klijentima nudimo profesionalno obavljanje svih računovodstvenih poslova na najvišem mogućem nivou.

Možete nas angažovati ukoliko su Vam potrebne usluge osnivanja firmi u APR-u, pripremu i izradu potrebne dokumentacije, podnošenje prijave u APR-u, prijavu u Poreskoj upravi, izradu pečata kao i otvaranje poslovnog računa u banci.
Radimo sve vrste promena kod preduzetnika i preduzeća.

Sve na jednom mestu

Transport robe, prevoz putnika u zemlji i inostranstvu - Nudimo uslugu otvaranja firme za transport i tu smo za Vas od početka do kraja Vašeg putovanja kroz Zakone i papirologiju koja prati Vaše poslovanje.

Radimo sa klijentima iz cele Srbije i sveta

Bilo gde da ste u Srbiji, da bi ste otvorili novu firmu ili izvršili neku promenu kod postojeće NIJE POTREBNO DA DOLAZITE KOD NAS.
Ceo postupak otvaranja firme uspešno završavamo elektronski ili putem pošte.

Finansijski knjigovođa

Finansijski knjigovođa izrađuje finansijske izveštaje, vodi poslovne knjige i održava baze podataka u kompjuterskim koji služe za planiranje i analizu poslovanja. On je zadužen za prihode, rashode i obračun finansijskog rezultata preduzeća.
Od izveštaja, vodi računa o sledećem: obračuni plata, putnih naloga, dugovanja dobavljačima i potraživanja od kupaca, obračuni poreskih rashoda, bolovanja i sl. Izveštaje dostavljaju ostalim službama, odborima ili menadžerima u kompaniji ili spoljnim subjektima kao što su banke, revizori, poreski organi, zdravstveni i penzini fondovi i sl.
Finansijski knjigovođa po potrebi vodi i blagajnu, za koju vode blagajnički dnevnik i sastavljaju blagajničke izveštaje
Sve potrebne informacije možete dobiti ukoliko nas kontaktirate na dobro poznate brojeve tlefona 061/212-41-52 i 063/223-105 ili ukoliko nas posetite na adresi
Imotska 1 Voždovac, 11010 Beograd.
Takođe potrebne informacije možete dobiti i putem kontakt forme koja se nalazi na sajtu u delu KONTAKT.

Drugi o nama

Šta drugi kažu o nama

Image

Ukoliko Vam trebaju knjigovodstvene usluge, firmu D&N Team Conto DOO mogu samo najtoplije da preporučim. Ljubaznost, pristupačne cene, profesionalnost. Sve pohvale.

It Media Centar, Pančevo
Image

Vrhunski profesionalci, maksimalno ljubazni odgovorni. Sve preporuke.

Marko Jović, Beograd
Image

Odlična knjigovodstvena agencija, sve završavaju na vreme i bez greške. Ko želi da prepusti ovaj posao profesionalcima preporučujemo D&N Team Conto.

Stomatološka ordinacija Pavlović, Beograd
Image

Preporučujem Vam ove divne ljude. Maksimalno korektni, sve što treba odrađuju na vreme i u roku. Odlični ste, samo tako nastavite.

Jovan Lazić, Beograd

D&N Team Conto DOO, Imotska 1 Voždovac, 11010 Beograd, +381(0)63 223 105, +381(0)61 212 41 52, serbia.team.conto@gmail.com